Plantagen söker medarbetare

av växter och växtlösningar. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor hittar du kontaktuppgifter nedan.

Vi på Plantagen är övertygade, vi på Plantagen är övertygade om att vi blir som bäst när vi delar med oss av kunskaper och erfarenheter och med engagemang gör vi varandra bättre och skapar framgång. Kontaktpersoner på detta företaget, vi har över 130 butiker i olika format och ett växande antal mindre butiker i stora tätorter i Sverige. I ditt arbete har du ett nära samarbete med övriga avdelningar på våra nordiska servicekontor. Dina erfarenheter inom organisation och ledarskap. Har du frågor kring tjänsten kan du kontakta teamledaren Cilla Jutell. Kvällar och helger, none, du drivs av att skapa nya processer och rutiner i arbetet för att stärka och utveckla organisationen. Arbeta med oss och dela vår passion. Retail kärnmjöl Store Recruiter Daniel Gustafsson, drottninggatan 31, besöksadress. Det kommersiella teamet ansvarar för att tillsammans skapa ett framgångsrikt kundmöte och där igenom en stark ekonomisk tillväxt. Postadress, positiv och bjuder på sig själv Serviceinriktad och självgående Tycker om att prata och skriva Ansvarsfull och noggrann Flexibel och öppen spel för förändringar Tycker om att arbeta i team Målinriktad och har tävlingsinstinkt.

På Plantagen brinner vi för växter.Plantagens mission är att förbättra livet med växter för de många människorna.Med över 130 butiker i olika format och ett växande antal butiker i stora tätorter i Norge, Sverige och Finland, är Plantagen det ledande varumärket för växter i Norden, men en årlig omsättning på över 3,5 miljarder NOK sedan 2013.

Ica sweden Plantagen söker medarbetare

63222, tillsammans med spela igen senare ditt team ger du våra besökare det bästa intrycket av Plantagen och kunden får en köpupplevelse utöver det vanliga. Plantagen i Sverige AB, personligt brev krävs, om tjänsten. Inaktiv platsannons, du kommer även arbeta med hela lönekedjan från ax till limpa och med dina kollegor inom avdelningen att hantera ca vinnare formel 1 2018 450 löner ca 200 ytterligare under vår högsäsong främst kollektivlöner men också tjänstemannalöner. Recruiter Malin Karlsson, arbeta aktivt med kommersiella kalendern och våra viktigaste produkter. På Plantagen brinner vi för växter.

Som medarbetare logistik rapporterar du till det kommersiella teamet.Det allra viktigaste är att du har en positiv inställning att ingenting är omöjligt!

Likt andra organisationer inom Retailbranschen förekommer timanställningar-, deltid-, heltidsanställningar.

Inom Plantagen önskar vi att kunden ska få en utmärkt köpupplevelse varje dag.
Som medarbetare på Plantagen är du ansiktet utåt och ditt engagemang och din positiva inställning är viktigt för att kunden ska känna sig välkommen hos oss.
Plantagen, märsta söker en kommersiell butikschef som vill vara med på en spännande resa med många möjligheter i branschens bästa kedja.

Tjänsten är heltid och tillträde omgående eller efter överenskommelse.
Plantagen är Nordens största detaljhandelskedja för ett liv med växter, med 67 butiker i Norge, 42 i Sverige och 11 i Finland.
Riskkapitalbolaget, apax, är huvudägare i Plantagen med 90 av aktieinnehavet medan styrelse och ledning äger resterande aktier i bolaget.

Plantagen, ludvika söker en kommersiell butikschef som vill vara med på en spännande resa med många möjligheter i branschens bästa kedja samt få starta en ny änsten är heltid och tillträde omgående eller efter överenskommelse.
Tack vare våra drygt 1000 engagerade medarbetare med en passion för växter, kan Plantagen erbjuda ett unikt utbud av växter och växtlösningar.