Spela på italienska lotto

och information om hur man vinner var och en presenteras i tabellen nedan, tillsammans med oddset för att du ska lyckas i varje del: Vinstkombinationer, odds för att vinna, match 6 1 på, match 5 Jolly nummer. När du väljer dina nummer kallas det att du spelar våga en rad. Ett extra nummer är inte så dumt men mycket mer blir alldeles för kostsamt. Det betyder alltså att du måste spela 10 rader för att täcka upp dina fem turnummer. Ju fler rätt du har, desto större blir din vinst. För att högsta vinst ska betalas ut måste du pricka båda stjärnnumren och de fem huvudnumren.

Spela PowerBall i Sverige, när du bestämt dig för att ta chansen att vinna de riktigt stora livsförändrande jackpottarna så är det lotto som gäller. Genom att följa ändringar i reglerna från början av 2016 kommer deltagare att få priser från 25 Euro direkt om de har rätt på italienska de fyra siffrorna i en" Detta är Europas största lotteri om man spela räknar till summan utdelade vinster. Vilket beräknas baserat på prispotten och antalet vinnare.

Spela på det italienska lotteriet SuperEnalotto hos Lottoland!Spela på lotto från hela Europa och få din vinst utbetalad i Sverige.Detta lotto kan med andra ord mäta sig med europeiska giganter som exempelvis EuroMillions även fast lotteriet spelas främst i Italien.

Med bolagsspel menas helt enkelt att du går spel ihop med en grupp switch andra lottospelare och ni delar på kostnaderna och givetvis också på eventuella vinster. Eller så startar du ett bolag själv och kontaktar dina vänner eller låter andra okända onlinespelare köpa in sig i ditt bolagsspel. Under romartiden så tros spelen ha kommit till Europa och idag finns det här en mängd olika spel att delta. Att spela bolagsspel i de stora internationella lottodragningarna är också fullt möjligt. Men med tanke på att det blir så dyrt att spela på detta sätt är det bättre att spela bolagsspel. På våra rekommenderade lottosajter går det givetvis också bra att lägga din rad från mobilen.

För att täcka upp alla eventuella kombinationer av dessa nummer krävs då att du spelar följande rader: "1 2 3 "1 2 4 "1 2 5" "1 3 4 "1 3 5 "1 4 5 "2 3 4 "2 3 5 "2 4 5 och.Med enorma vinstsummor betyder det också att det inte är helt lätt att pricka in rätt rad.

Tänk då på att detta är ett spel med bara tre nummer.

Eftersom spelare måste ha rätt på sex nummer från en stor pott av nummer för att vinna högstapriset, flyttas SuperEnalotto-jackpottar regelbundet till nästa dragning och eftersom det inte finns något tak på jackpotten så är betydande högstapriser inte ovanliga.
Till dags dato är den största.

Du kanske inte har spelat Lotto så mycket och vill ha bättre koll på hur spelet fungerar.
Vi har satt ihop en kom i gång-sida så att också du kan vara med och.

Spela Lotto med Joker.
Onsdagskvällens högvinnare på Lotto vann exakt en miljon.
Den vinnande raden är spelad online.