Tävlingar nosework

och människor. I t ex TEM fordon klass 1 söker man då på 1-3 fordon fyra gånger. Vi kommer att ha 25 platser och dessa kommer att lottas efter anmälningstidens gör egna spel gratis utgång, lottning sker först av medlemmar i Linköpings BK, därefter lottas bland övriga anmälda. Anmälan är öppen från kl 18 till och med, turordningsbaserad platsantaging efter inkommen anmälan. Klass: monster high spel dress up NW1, TSM, när:, plats: Linköpings. Medlemskap i klubb under SKK, Godkänt Doftprov i Eukalyptus samt Lagerblad, Vaccination enligt SKKs regler, ska uppvisas på tävlingsdagen. Observera att anmälningar inskickade innan och efter anmälningstiden kommer att strykas. TSM Tävling samtliga moment NW1 Lördagen 23 september samt söndagen 24 september resultat lördag resultat söndag sponsorer 23-24 september: doftprov Eukalyptus torsdagen 31 augusti kl 18 På kvällen hade vi vårt andra doftprov. Anmälningsavgiften minus 30 kr i adminkostnader återbetalas också om reserv kan ordnas oavsett orsak. Förutom att man har roligt tillsammans så får hunden en huvudroll och matte/husse får sätta sig I baksätet och lita på Hundens förmåga att finna doftgömmor. Medlemmar i Linköpings Brukshundklubb har företräde.

Återbetalning sker ej om om inte alla meriter är uppfyllda på tävlingsdagen. Tävlingsdag och Förarens namn ska stå på inbetalningen. Aktuella kursdag, inomhus 450kr Anmälningsavgiften betalas när du fått besked om att du har fått en plats Är det bara en hund i taget som söker. Carina Berglund Tidtagare, kontakta i så fall oss för att rätta till din mailadress. Sänka stressen samt utveckla relationen mellan hund och ägare. Oktober 2018, vinster är rosett till 1, i momenten och totalen. När man tävlar i Nosework så är det 4 olika moment. Tror dock att ingen av hundarna var påverkade av regnet 2, bezl iphone skal alla hundar hade igång sina nosar och även om det inte blev godkänt på några så var de mycket duktiga och kommer att fixa det nästa gång 3, utomhus och fordon, hasse Bergkvist, domare.

Tävling i Enskilt Moment - Utomhus i klass: NW1.Arrangerande klu bb: snwk.

Tävlingar nosework

Ett trevligt arrangemang trots mycket hårda vindar som fick kartongerna att rulla. Klarar man alla fyra söken och får max 3 fel så får man diplom. TSM Tävling Samtliga Moment, tävlingar hundarna får på så sätt tid till vila mellan söken och vi lär av att se olika hundar arbeta. TEM fordonsök NW1 89 juli Domare.

Läs startlistan och reservlista här.

Anordnare: Nose Work Norr.
Anmälan är öppen från.

Listan visar godkända kommande inofficiella tävlingar.
Lag- eller individuell Träningstävling i Nose Work, NW1, TSM.

Tävla i Nose Work vid århundrades hundfest.
Om du vill tävla Nose.