Återställ ipad utan itunes

i iTunes om att en iPhone i återställningsläge har upptäckts. Stäng av din iPhone. Återställ från den senaste säkerhetskopian. Om du inte synkroniserat din iPhone med iTunes i datorn visas felmeddelandet: iTunes kan inte ansluta till iPhone-enheten iPhone eftersom den är låst med en lösenkod. Se till att du har den senaste versionen av iTunes installerad på din dator.

Återställ ipad utan itunes, Bonus air 10 problem

Vänta tills din iPhone stängts av helt. Håll ned viloväckningsknappen i några sekunder tills det röda reglaget visas. Nu är det klart, för detta behöver du återställ ipad utan itunes en dator med itunes 06, släpp hemknappen när denna skärmbild visas. Klicka på knappen återställ ipad utan itunes Säkerhetskopiera, fungerar inte med senaste iOS. Fortsätt att hålla ner hemknappen till du ser skärmen Ansluter till iTunes. Om man slår in lösenord fel för många gånger på en iPad kan den bli permanent avaktiverad.

Se till att du har den senaste versionen av iTunes på din Mac eller.Gör en säkerhetskopia om du vill spara information på din iPhone, iPad eller iPod.Enheten fortfarande fungerar kan du radera och återskapa enheten utan en dator.

Roulette gratis Återställ ipad utan itunes

Anslut din iPhone med USBkabeln till den dator som du normalt brukar använda för att återställ ipad utan itunes synkronisera din iPhone med iTunes. A välja ställ in återställ ipad utan itunes som ny ipad sedan tryck återställ. Fortsätt hålla nere hemknappen och släpp vilavakna knappen. Klicka på den gröna ringen för din iPhone och sedan på symbolen med bokstaven. Håll ner hemknappen och vilavakna knappen samtidigt tills den startar om och äpplet syns Återställning till fabriksinställningarna, om du har aktiverat Hitta min iPhone kan du återställa den via. Du måste ange lösenkoden på iPhoneenheten innan den går att använda med iTunes.

Om du uppmanas att ange lösenkoden i iTunes ska du försöka med en annan dator som du har synkroniserat med.Klicka på OK och klicka sedan på Återställ iPhone för att återställa din iPhone.Vänta på att enheten raderas, om du inte kan radera din enhet.

ITunes skall nu meddela dig att iPaden är försatt i återställningsläge och du kan installera om den till fabriksinställningarna.

Om du har glömt bort lösenkoden till din iPhone, iPad eller iPod touch eller.
Radera din enhet med iTunes för att ta bort din lösenkod.

Om skärmen har fastnat vid Apple-logotypen under flera minuter ut an att någon förloppsindikator visas.
Du ser skärmen Anslut till iTunes.
Lär dig hur du raderar information från iPhone, iPad eller iPo d touch och återskapar enheten till fabriksinställningarna.

Har en kollega som har en iPhone 5S som har uppdaterats och därefter fastnat i Äpple iTunessladd -läget.
Nu har hon ingen dator med.