Engelska scones ica

få ett dygn i Ritsem som en slags övergångsfas innan det inte alls efterlängtade steget in i vardagen med alla ljud och människor. Packade snabbt ihop allt och ner i ryggan. Visst njöt av de 15 kilometerna ned till Ritsem och mot slutet hade någon vänlig själ målat rösena med röda hjärtan, inte bara smackat på röd färg. Förklarade att jag skulle lämna en bag där med tre dagars proviant. Slog upp det snabbt. 20/8 41,7 km Vaknade till och från på morgonen. Eller var det bara Smájlajjåhkås forsande brus som ekade bland bergväggarna. Enstaka kvardröjande blåhakar fladdrade förbi bland videsnåren. Áhkká och Sareks norra kedja av toppar tornade vackert upp sig. Vi nådde aldrig ens första toppen på Bob Graham Round. Mötte efter några kilometer tre män, en yngre mig och två äldre herrar. De första två milen gick den fina stigen genom björkskog, i början tät och frodig men efterhand glesnade den ut med mer fin rismark som golv. Det duggade svagt mot tältduken. Det vart förstås en längre pratstund. Det var bara vi i stugan. Tidig vår i fjällen typ. Korsade ett par oproblematiska vad.

S Vaisaluoktastuga, vi tog farväl och jag fortsatte med ett leende. Efter en filme full hd online subtitrate gratis del sumpiga partier och någon kilometer genom djungellik björkskog nådde jag sluttningarna ner mot Staloluokta. En härligt glad trio som gav mig själslig energi. Fick flashback till förra året då jag sprang samma sträcka fast i solsken. Kom plötsligt förbi den plats där jag tältade utan innertält för två år sedan. Kall och hungrig när jag väl hittade en liten sänka bland björkarna intill en av sjöarna i Sievgoktjavelk. Och jag är riktigt glad över mitt val då det var kyligt och flera nätter ner mot nollan. Medan jag väntade på att vattnet skulle koka upp tittade jag i liggaren.

P s ndagsbrunchen vill man ha n got nybakat och delikat och det passar d rf r utm rkt att baka scones f r detta tillf lle.Sconesen r godast om du serverar.H r r alla recept som.

Den kommer jag att springavandra igen och mest troligt fram mekonomen och tillbaka då vi alla vet att en stig upplevs som nästan två helt olika beroende på vilket håll man springervandrar den. Jag låg bra till i tidsschemat och det fanns ingen som helst anledning till brådska. Såg inte en enda fjällämmel eller gråsiding under hela fjällturen. Regnet började dugga tätt och stundtals ihärdigt strilande. Detta tillsammans med icke genomförda toppturer gjorde att det aldrig uppstod några som helst stressmoment beträffande tid och tidsåtgång. Därefter var det bara att träda in i den ödsliga men häftiga Udalen Álggavágge. Kramper kan uppträda i tarmen med förstoppning och katarr som följd. Två väldigt trevliga kvinnor som jag sällskapade med ända till Gällivare på söndagen. Såg ingen anledning att besöka Pieskehaurestugorna och det tråkigaste beslutet var nog att skippa besöket till Sveriges största glaciär Sálajiegna och den mindre använda stigen norr om sjöarna fram till NySulitelma.

Tanken var att detta äventyr även skulle bli ett litet experiment: Snabbvandring skulle utgöra basen och löpning när tillfälle gavs såsom när packningen var lättare på de fina springvänliga stigarna längs Padjelanta- och Nordkalottleden.Kom fram till Staloluokta strax efter sex och joggade målmedvetet direkt till familjen Parfas hus och lilla kiosk.Grymt läckert område med hisnande stup och dramatiska vyer och likafullt vackert.

Man blir glad i hjärtat av sådana möten.

ICA, k ket och Buff har komponerat under ren.
Billiga Veckans popul ra vardagsr tter, festens favoriter, ljuvliga efterr tter och.
Dator som r ursprungligen levererad med Windows Vista.

Datorn r inte provstartad.
Datorn r ett reservdels objekt.

England Skottland - Pittoresk landsbygd st tliga storst der.
F lj med och upplev underbara England och mytomspunna Skottland!