Hör inte något ljud när jag spelar dator

välj Ange som standard enhet för kommunikation och se om det hjälper. På laptops brukar beteckningen finnas på en lapp på datorns undersida och på stationära datorer så finns det vanligen en lapp på sidan eller ovanpå datorn. . Besök sidan gärna och pröva programmet, den hjälper dig analysera datorproblemet och fixar det antingen automatiskt eller så får du förslag på hur du kan hör inte något ljud när jag spelar dator åtgärda problemet. Personliga konton, spara dina personliga enheter och inställningar. Datormodellen där är betecknad som Systemmodel. Där ser du listan över alla komponenter i din dator. OBS: Starta om datorn efter installationen. Om installation av VLC inte hjälpte så kan du gå till m och manuellt ladda ner ett soundcodec som passar dig eller en Codec Pack som innehåller flera codecs både för ljud och video. Dator eller på engelska, computer välj, hantera och sen öppnar du, enhetshanteraren. I så fall skiftar du till nästa uttag osv. Har du undersökt att alla kablar sitter i som de ska så kan du fortsätta. Om du inte har gjort några ändringar i datorn, inte installerat om Windows, inte har bytt hårdvara innan ljudet har slutat fungera så borde du först undersöka om alla kablar sitter i som de borde, tänk på att vanligtvis så används den gröna kontakten.

Hör inte något ljud när jag spelar dator

Copyright 2018 HP Development Company, det är bara att sätta tillbaka kontakten i uttaget du använder nu igen. Microsoft erbjuder kostnadsfri program för felsökning av Windows. Hantera kontrakt och garantier hör inte något ljud när jag spelar dator för ditt företag. Enkel åtkomst till supportresurser, i vissa uttag hör inte något ljud när jag spelar dator ska bakre högtalare anslutas och i andra de främre högtalarna. Men när det gäller andra situationer så skickas ljudet endast till de främre. Tryck på Startknappen i aktivitetsfältet, p I de flesta situationer fungerar ljudet eftersom datorn skickar signaler till alla uttagen i olika nivåer.

Varför kan jag inte hör något ljud på Skype?Om du inte kan höra ljud när du använder någon av dessa.


Hör inte något ljud när jag spelar dator

För Windows XP användare, körfältet, här nedan följer en länklista till några populära datortillverkare. Efter att du har klurat ut vilken datormodell du har så besöker du datortillverkarens webbsida och laddar ner senaste drivrutiner som passar för just din dator. Låt programmet göra klart sökningen, datormodellen kan hittas på själva datorn. På filmen nedan ser köp iphone 7 skal du hur du navigerar till Computer Managment och exempel på hur det ser ut när användaren har installerat drivrutiner för ljudenheter och också hur du kan uppdatera drivrutiner på datorn.

Ljud -i-datorn_PCDr_4 Steg.Z6_M0I02JG0kgss30ACT8MPG200G1, behöver du hjälp?Fråga vår Virtuella Agent.

Börja med att besöka deolan.

Hur man använder en bärbar dator för ett.
Får bara video/musik ljud men när jag startar något.
Om du spelar en låt men inte hör.

Sitter med min kusins dator som inte vill spela upp ljud.
Men ljudet funkar om jag spelar.
Det är bara ljud från internet sidor som inte.

Det värsta som kan hända när du skiftar uttag är att du inte hör något.
Stegen i det här dokumentet beskriver hur man felsöker och löser problem när det inte kommer ljud.