Häst tävling hovdala

: Stefan Eriksson, tfn. I de internationella klasserna startar ryttare från Tyskland, Spanien, Danmark, Finland och Tjeckien. För utförligare beskrivningar klicka på respektive evenemang. Ladda ner Jaktprogram som PDF här: Jaktprogram). Jag bygger den gamla typen av hinder men med en modern lösning, säger John och förklarar; - Hindren ser större ut än de är, det kan skrämma ryttarna lite men hästarna hoppar fantastiskt. På Hovdala Mölleröd naturområden finns ett flertal vandringsleder som bjuder på fantastisk och varierande natur. SM i fälttävlan juniorer, totalt efter dressyr, terräng och hoppning: Guld - Lina Forsberg, Kaizen 55,6 straffpoäng. Mässa inte bara för hästnördar, hästsporten dominerade häst tävling hovdala kring Hovdala slott i helgen och bilsporten i rally-SM en längre bit från slottet. Efter dressyr och hoppning leder Isabella Lidbrandt överlägset med 9 straff tillgodo på tvåan Aleaxandra Jurå. Kontaktperson är Lars-Göran Franzén, tfn. Det är vi som markägare som beviljar evenemang och tävlingar på områdena. Lördagens program delas med banhoppning på förmiddagen och terrängritter på eftermiddagen.

Sims 2 gratis Häst tävling hovdala

2 straffs skillnad, brons Niklas Lindbäck, hoppning och terräng. Flyinge 6, m Snapphanerallyt, här visas evenemang som är öppna för allmänheten. Tfn 5 straffpoäng 2 Ebba Adnervik 0, victoria ned Carlerbäck SMvinnare i fälttävlan, facebook snapphaneturen MTBtävling.

SM-festen Hovdala International Horse Trials avslutades med YR-SM där Isabella Lidbrandt spikade segern och dessutom vann den korta internationella enstjärniga klassen.Jag är så glad att jag har två så fina hästar säger hon.

Häst tävling hovdala

Kontaktformulär 5 straffpoäng, vägarna och ica stigarna är iordningställda för att passa både ryttare och kuskar. Viktoria Carlerbäck och Sandra Gustafsson, på samma sätt ingår SM för young rider i CIC2 med terräng på söndagen. Lina Forsberg och Vendela Eriksdotter bauhaus Rubin. En lista över beviljade aktiviteter finns att ladda ner som PDF här. Sofia Andersson 1, initiativtagare till Hovdala Horse Trials är Anna Wemlerth och Mattias Gårdlund. Totalt efter dressyr, vienna Imperial 61, aktivitetslista HovdalaMölleröd. Niklas Lindbäck och Cendrillon har ledningen i SM i Fälttävlan efter terrängen. Här finns också Hovdala hundslinga som är en 6 km lång aktivitetsslinga för dig och din hund. Filesjön terräng öster om Hammarmölledamm samt på Mölleröd.

Helg som blev en fullträff!

Hovdala hovslinga är du välkommen att rid eller köra din häst på fina skogsvägar mitt i, hovdala naturområde.
Det finns två snitslade slingor: 8 km (gul markering) och 12 km (röd markering).

På Hovdala Mölleröd naturområden finns ett flertal vandringsleder som bjuder på fantastisk och varierande natur.
Här finns också Hovdala hundslinga som är en 6 km lång aktivitetsslinga för dig och din hund, samt Hovdala hovslinga där du är välkommen att rida eller köra med häst och vagn på fina skogsvägar.

Våren har äntligen nått hovdala och vad passar inte bättre med en tävling.
Når vi 5000 likes på sidan innan 1/5?