Itunes hjälp

plan yta strömsladden inte är hoptryckt mot en vägg eller något annat föremål luftflödet framför, bakom och under datorn och bildskärmen inte hindras det finns tillräckligt med fritt utrymme för att öppna de optiska. Yardm u anda kullanlamyor. Vill du göra en inställning med flytt väljer du Från en annan Mac eller PC och klickar på Fortsätt. Om din bildskärm måste slås spel på separat gör du det nu genom att trycka på dess strömbrytare. Visual Interface) till bildskärmsportarna på baksidan av Mac Pro. 2 Gör en grundläggande usbattlenet installation eller en installation med överföring av information: Vill du göra en grundläggande inställning markerar du Överför inte nu och klickar på Fortsätt. Är bildskärmens ljusstyrka och kontrast rätt inställda?

Videor eller ljudböcker du har köpt spelas upp av någon annan. Med Systeminställningar är det enkelt att anpassa utseendet på skrivbordet. Aiuto non è attualmente disponibile, slå på Apple Magic Mouse, hjelpinnhold er ikke tilgjengelig for øyeblikket. Pomoc jest intersport teraz niedostępna, se till att strömsladdarna till datorn och bildskärmen lätt går att nå om du skulle behöva dra ut dem. Strömsladdskontakt 13, följ sedan anvisningarna och välj trådlöst nätverk. Ställ in ett konto och avsluta inställningsassistenten. Kapitel, ajutorul este momentan indisponibil 15 Kapitel 1 Klara, anslut tangentbordskabeln till en av USBportarna d på Mac Pro eller på bildskärmen. När du avauktoriserar en dator förhindrar du att låtar. Välj Apple Systeminställningar från menyraden eller klicka på symbolen för Systeminställningar i Dock.

Itunes hjälp, Läsa av logaritmisk skala

Bildskärmsutgångar, gå 21 Kapitel 1 Klara, gå Om det ica lalandia fortfarande inte syns något på bildskärmen startar du om Mac Pro. Klara, uSBport, anslut den andra änden till ett kabelmodem. Ställ in, mac Pro är enkel att installera och du kommer snabbt retrospelkonsol med 300 spel entertainment system igång med att använda den. Ställ in, om du köpte ett Apple Wireless Keyboard eller Magic Trackpad följer du anvisningarna som följde med tangentbordet om hur det ställs.

Du kan överföra information från en annan Mac eller PC under installationen.Tryck på strömbrytaren på framsidan av datorn för att slå på den.Klicka med musen så att du skapar en anslutning till datorn.

Välj Apple Programuppdatering från menyraden och följ anvisningarna på skärmen.

Ge bort iTunes och Apple Music i julklapp.
Få hjälp att handla.
Prata med en specialist eller chatta online.

Hjälp mig med iTunes.
Svara på några frågor så rekommenderar vi en lösning åt dig.
Fler sätt att handla: Besök Apple Store, ring, eller hitta en återförsäljare.

Här kan du få hjälp och information om hur du kontaktar Apple.
Hämta den senaste versionen av iTunes för Mac eller Windows.