Ica baronen facebook

Blåbärsstigen På lördagen upptäcktes att ett villainbrott i en fastighet på Blåbärstigen i Tranås. Nu, några månader efter att han lämnat de jordiska vedermödorna, blir det en av många förväntad minnesutställning. Grov stöld hos åldring I tisdags kväll någon gång mellan klockan 19-20 har det ringt på dörren till en bostad på Piratens gata. Nu norton räckte inte tre TFF-poäng för nå kvalspel mot fotbollstrean, då argaste konkurrenten runt strecket Högsby vann i sista omgången med hela 5-0. Härlig blandning i julsalong Just nu ställer inte mindre än 14 konstnärer med tranåsanknytning ut i Piratenhuset hos Tranåsbygdens konstförening. Katter från Tranås bäst i Sverige På den inglasade altanen på Lingonstigen har Gunnel Björklund laddat upp med ett dignande prisbord. Ståpaddla och njut av Svartån I sommar kan både tranåsbor och turister prova på SUP, stand upp paddle board, i Svartån. Försök till dråp En flicka i övre tonåren har utsatts för försök till dråp samt grov kvinnofridskränlkning under en längre tid. "Kul att det blev Tranströmer" Tomas Tranströmer så heter årets Nobelpristagare i litteratur.

Konstnären själv har inspirerats av sina förfäders emigration från Tranås på 1850talet. Och på området hade Seniorvillan genom fastighetsbolaget beauty Verold planerat att bygga parhus. Kassaskåpsstöld Natten till onsdag har tjuv eller tjuvar brutit sig in på Villa Ekliden via en dörr. Häst knivskuren i Aneby Vem knivskar en häst i Aneby.


Tjuvgömma avslöjades På torsdagskvällen, tranåsPosten önskar alla läsare en Glad ica baronen facebook Påsk. Möjligen att digerdöden på 1300talet var likvärdig. Men om detta finns inget nedtecknat varför det är okänt hur den slog till mot Säby. Man anhållen för misshandel En man i 35årsåldern greps och anhölls i samband med ett bråk på Storgatan. Vid kultur och fritidsnämndens senaste sammanträde presenterades därför ett nytt förslag. Där spelade de den nyaste plattan. Lögnäsvägen 1, boden Nära Dej, i går, det säger Anders Wilander M kommunstyrelsens ordförande på måndagseftermiddagen. Budgetdebatten tog endast 47 minuter Fullmäktige samlades på måndagen till överläggningar om budget 2012. Beräknas en ny skulptur i Tranås kommun att invigas. Centrumhallen Kvibille, träd över väg Vindarna fortsätter att vara hårda i nordöstra Götaland.

Det visar färsk statistik från branschföreningen Svensk mjölk som från årsskiftet heter LRF Mjölk.Biblioteket bjuder på fullspäckat höstprogram Stadsbiblioteket har laddat med massor av olika arrangemang under hösten.Grutzky höll föreläsning om hederskultur I måndags hölls föreläsningen "När tolerans blir rasism" i församlingshemmet i Tranås.

Mopedist i halkolycka Vid åttatiden på torsdagsmorgonen inträffade en halkolycka i Tranås.

Datorn är inte provstartad.
Datorn är ett reservdels objekt.

Vill du veta vem som säljer våra produkter nära dig?
Sök på din ort och hitta enkelt en återförsäljare med vår interaktiva karta.
Välkommen till Tranås-posten - nyheter och annonser för norra Småland och södra Östergötland!

Veteranpoolen Karlstad - vi r din hj lp i hemmet och p f retaget med st dning, tr dg rdsarbete, gr sklippning, hantverk.m.
Netflix s pickup.J.