Ica erbjudande legoland 2018

ljussättning, så att det känns som att man befinner sig på hangardäcket på ett intergalaktiskt rymdskepp. Ge dig ut på en rysligt rolig färd i Ghost The Haunted House om du törs I The Haunted House, vimlar det av vampyrer, spöken, monster och all världens läskiga kryp. Även lego Canoe är ny och står klar till deras 50:e säsong. Det har tagit hela 7 000 timmar att bygga lego modellerna. Här listar svenska vi sommarens alla Legoland erbjudande 2018. Hela familjen kan äta så mycket ni vill i restaurangen Polar Pizza Pasta medan ni roar er med att titta på parkens nya attraktion: en hel koloni av busiga pingviner.

Ica erbjudande legoland 2018

Boka ditt boende och färja samtidigt så får du minst 20 rabatt på båtresan. Vissa attraktioner som är temperaturberoende på Legoland har inte spel öppet hela säsongen. Ibland kan du spara många tusenlappar.

man

Res, njut och roa dig mer.Med ICA Kort duggar erbjudandena tätt.Vi har plockat ut de bästa evenemangen och smultronställena för både små och stora.

Ica erbjudande legoland 2018

Du kan läsa mer om alla aktiviteterna på Legolands officiella hemsida. Så har du barn som älskar Star Wars så föra är semesterstoppet givet. Du väljer själv vilka flygtider och national resdagar som passar dig. För fyra dagar sen hade jag äntligen bestämt mig och skulle boka.

Dels pott/potter för bokningar via Stena Line och ICA och dels pott för bokningar direkt?Mer än 830,000 lego bitar har använts för att skapa kopior av världens fem högsta byggnader.

Burj Khalifa (på 5,5 meter är den högsta byggnaden).

Rabatt på familjeäventyr på legoland Billund Resort med ICA-kort på entré och boende.
Här finns det spännande upplevelser som passar hela familjen.

Alla Legolandpaket och erbjudande för sommaren 2018 samlade på ett ställe.
Hitta familjens bästa Legolanderbjudande i sommar!

ICA kort erbjudande och rabatter för dig med ICA kort.
Aktuella erbjudande på resor, hotell & upplevelser.
Rabatter som sänk priset på familjesemestern.