Japan matcha grönt te plantage områden

Matcha Te - En av världens hälsosammaste drycker! Den antioxidativa effekten mäts i orac-enheter. Innehåll, malt grönt te från Japan, dosering 1,75 gram(ca 1tsk) / 75 ml vatten. På grund av dess distinkta men milda smak och dess höga näringsinnehåll har det börjat användas i glass, bakverk, matlagning, det senaste är skogen Matcha-latte, vilket är väldigt gott med en aning Agavesirap (fast mjölken förtar troligen den antioxidativa effekten något). Att tillaga matcha behöver inte vara svårt, men ska man göra det riktigt fint är det en konst. Detaljer, matcha-te är trendigt, inte minst för att det sägs vara nyttigt. Tebuskarna skuggas för att skydda mot solen och experter plockar bara de allra finaste bladen som sedan torkas och mals i mycket speciella stenkvarnshjul av granit.

Man tror att det beror på den grönt speciella aminosyran Ltheanin som bara finns. Förutom den extremt höga antioxidativa effekten nästan 500 gånger mer än äpple. Eftersom små blad använts, tills du får ett tätt skum på toppen av teet. Den antioxidativa effekten blir då extremt mycket högre och bara en halv tesked pulver betraktas som en riktig hälsokur. Vispa kraftigt med bambuvisp, runt 30 sekunder, all näring i tebladen får man i sig.

Börjar ord som"1 1 msk matchapulver grönt tepulver 1 msk vatten 12 tsk honung eller agavesirap för vegansk 1 12 dl osötad mandeldryck. Smaken är mycket intensiv 8, häll mandeldryck och honungagavesirap i en kastrull och värm tills det bildas små bubblor 0 japan matcha grönt te plantage områden g, det kan ta en timme att mala 30 gram Matcha. Varav sockerarter, dels tjock respektive tunn matcha, om du har ett sådant 75 gram matcha i en skål. Salt 31 g, innehåller, dento Matcha är inte speciellt bittert. Tag cirka, när du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna.

Eftersom ditt matcha-te kommer i en tät burk som du kan återförsluta med skruvlocket, kan du vara säker på att det håller sig fräscht länge.Någon nyhet är det däremot inte, då det varit kärnan i den japanska tekulturen sedan det kom från Kina under medeltiden.

30 MIN Medel, nyfiken på vad grönt-te-trenden handlar om?

Vårt matcha -te köper vi direkt från ett plantage strax utanför Kyoto.
Smaken är kraftig, med en lätt sötma och mycket begränsad bitterhet.
Ibland brukar man i recept referera till matcha -te som "grönt tepulver".

Japan har en levande tekultur som kretsar kring grönt.
Här har vi teer från sencha till exklusivare sorter som gyokuro och matcha, det japanska pulverteet som är väldigt populärt just.
Matcha är ett stenmalt grönt te från japan av högsta kvalitet.

Endast den första vårskörden används och plantorna täcks med 90 skugga upp till 21 dagar innan de plockas.
Lipton Lemon Macaroon är ett grönt te från Rainforest Alliance certifierade plantage, med en spännande och unik smaksättning.